Waarom Atelier Flambé ? Wel, wij werken met vuur en passie aan onze creaties... en daar horen enkele ovens, branders en vlammen bij.

Atelier Flambé is opgericht door Els Hoebrechts (geb. 1971, Leuven). Passies: juwelen ontwerpen, schilderen en tekenen, handwerk, schrijven, muziek. Sinds 2011 woont ze in de mooiste stad van ons land, Brugge. Haar man, Frans Claeys (geb. 1966, Brugge), zorgt voor de keramiek in Atelier Flambé. Els staat in voor de andere handgemaakte producten en workshops. 

 

Met Atelier Flambé creëren wij een ruimte voor kleine kunst: sieraden, keramiek, wenskaarten, enz. De producten zijn door ons handgemaakt. Elk seizoen zetten we ook een andere artiest centraal en verkopen we handgemaakte producten van onze gast.

Atelier Flambé bestaat uit een winkel met open keuken Café Flambé, een ruimte voor workshops en een atelier. Graag verwennen wij u met wat lekkers tijdens de DIY-momenten! Leer werken met zilverklei of kom zelf keramiek beschilderen. Elke maand zijn er verschillende workshops.

We verkopen ook halfedelstenen, zilverklei (Art Clay-producten), en ander materiaal om sieraden te maken.