• Atelier Flambé
    Ezelstraat 118
    8000 Brugge

  • els@atelierflambe.be
    0495/207064

Parkeren

De Ezelstraat behoort tot de bewonerszone binnenstad. Elke dag van de week (inclusief zon- en feestdagen) geldt hier van 9u tot 20u betalend parkeren. U mag hier maximaal 4 uur aan een stuk parkeren, en betaalt 1,8 euro voor het eerste uur en 2,4 euro vanaf het tweede uur. 
U begint met een minimum van 10 cent en kiest zelf voor welk bedrag u wenst te parkeren; de parkeerduur verhoogt per inworp van 10 cent. 

U kunt in de parkeerautomaat cash of met de bank- of kredietkaart betalen. U kunt ook via sms naar 4411 of online (via download app 4411) betalen. Belangrijk hierbij is dat u naast uw nummerplaat ook altijd het nummer van de parkeerautomaat ingeeft. 

Atelier Flambé ligt vlakbij de bewonerszone Christus-Koning. Elke dag van de week (inclusief zon- en feestdagen) geldt hier van 9u tot 18u blauwe zone. U mag hier maximaal 4 uur aan een stuk gratis parkeren. Vergeet niet uw parkeerschijf te leggen!
Te voet bent u op 5 minuutjes in Atelier Flambé, komende van Christus-Koning, langs de Ezelpoort. Parkeert u aan de Carrefour (ook met de blauwe parkeerschijf!), dan bent u in 2 minuten bij ons. Wandel ook weer onder de mooie Ezelpoort door, richting centrum. Atelier Flambé ligt meteen links, het tweede huis in de Ezelstraat.

De dichtsbijzijnde ondergrondse parking is parking Biekorf - Interparking. Inrijden via de Naaldenstraat. De parking biedt plaats aan 200 wagens en is doorlopend 24/24 uur en 7/7 dagen open.

Openbaar vervoer

De buslijnen 3, 4, 13, 14 en 43 stoppen op 50 meter van Atelier Flambé (halte De Snuffel), in de Ezelstraat.