In onze open keuken Café Flambé kunt u op donderdag, vrijdag en zaterdag steeds juwelen komen maken. Voorwaarde is dat de materialen bij ons zijn aangekocht. Hiervoor hoeft u niet te reserveren. Samen genieten = samen leren!

Ook kunt u op donderdag, vrijdag en zaterdag keramiek komen beschilderen. Bij wat lekkers wordt u op weg gezet om te leren schilderen op steengoed (ongeglazuurd aardewerk).  Er is een ruim assortiment aan aardewerk beschikbaar in onze witte kast. Als uw werk klaar is, wordt het geglazuurd en gebakken in onze keramiekoven. Het is dan vaatwasbestendig. Het eindproduct kunt u pas na afspraak ophalen of wordt opgestuurd. Laten opsturen is op eigen risico. Ook al pakken we uw creatie heel goed in, het blijft een breekbaar product. 

U kiest het aardewerk en betaalt tevens voor het gebruik van de materialen (penselen, verf, glazuur, afbakken). Gezien we u enkel op weg helpen, is dit geen workshop en betaalt u ook niet voor een les. Richtprijs: afhankelijk van het gekozen aardewerk: 15,- tot 40,- euro per stuk.

Reserveer tijdig een plekje in onze open keuken Café Flambé en laat weten met hoeveel personen u komt. Ook alleen bent u welkom! 

Menukaart van onze open keuken 'Cafe Flambé': warme / koude dranken en taart of cake.


Atelier Flambé en Café Flambé zijn rolstoeltoegankelijk. Er is ook een aangepast toilet.