Een workshop volgen bij Atelier Flambé, dat is ook een beetje genieten. Wat maakt een workshop bij Atelier Flambé nu speciaal?

- We trekken iets meer tijd uit, zeker voor zilverklei-projecten. Haast en spoed is zelden goed. Bovendien kan er iets langer nagedacht worden over het ontwerp dat je wilt maken. 

- We werken in kleine groepen zodat iedereen voldoende begeleid wordt (maximaal 5 deelnemers voor zilverklei, maximaal 10 deelnemers voor andere projecten).

- Volg je een workshop van een hele dag, dan is ook de lunch en een stukje taart inbegrepen

- Korte workshop: koffie, thee, iets fris, een koekje, ook dat is inbegrepen. Een glaasje wijn of cava kan ook op aanvraag!

Onze workshops gaan door op de bovenverdieping, in een aangename ruimte.
Bent u rolstoelgebruiker, geef dit dan tijdig aan zodat we kunnen bekijken of de workshop ook beneden kan doorgaan.


Inschrijven doe je best via mail: els@atelierflambe.be, met vermelding van de workshop en de datum, je naam en je telefoonnummer. Wij bevestigen zo snel mogelijk jouw mail, en vragen om de workshop te betalen. De betaling geldt als inschrijving. Inschrijvingen worden niet terugbetaald. Kun je niet komen, dan zorg je best zelf voor een vervanger. 

Als er niet genoeg inschrijvingen zijn (minimaal 4 personen), behouden wij het recht om ze te annuleren. In dat geval wordt uw inschrijvingsgeld uiteraard zo snel mogelijk terugbetaald.